Vormmaker Laurien Stam

Op vrijdag, 20 september 2013. In Over ons

Laurien Stam groot

Mijn passie voor pure producten
Mijn passie voor eerlijk eten is diepgeworteld. Het zaadje is gelegd in mijn jeugd. Daar las ik met grote verontwaardiging in de blaadjes van de Dierenbescherming over hoe slecht koeien, varkens en kippen werden behandeld in de -toen al- bioindustrie. Spreekbeurten op de lagere school gingen over dierenleed in de bio-industrie en de vivisectie. Ik werd dan ook prompt vegetariër toen ik ontdekte dat je dat kon 'worden'. En van het een komt het ander. Hoe meer je leest, hoe meer je ontdekt en kennis je op doet. Over de complexiteit van de natuur in zijn geheel en hoe wij daar als mensen mee om gaan.

Toen René vertelde over zijn initiatief 'Ik Boer Goed', was ik ook direct enthousiast. We laten met 'Ik Boer Goed' zien, waar je eerlijke en pure eten vandaan komt of waar je het kan vinden. Je kan het door de filmpjes met eigen ogen zien! En als je dan zelf op je fietsje naar zo'n Goede Boer gaat, ben je zelf ook al heel goed bezig!

Wat doet Laurien naast Ik Boer Goed?
Ik ben vormgever en illustrator met een grote passie voor communicatie. Voordat ik iets maak, ga ik altijd op zoek naar het doel en het nut en soms kom je dan op een heel ander middel uit dan je in eerste instantie dacht.

Ga naar de website van STAM grafisch ontwerp.