Video Crowdfunding voor Eerlijk Beter

Op Thursday, 26 March 2015. In Ik Boer Goed Biedt meer - Portfolio

Ambachtelijke versproducten weer bereikbaar te maken!

Er is veel aan de hand op het gebied van voeding: e-nummers, massaproductie van voedingsmiddelen en dierenwelzijn. Tegelijkertijd zien wij dat de gezonde en ambachtelijke versproducten (groenten en fruit, vis, vlees en kaas) op steeds minder plaatsen beschikbaar komt. Het aantal versspeciaalzaken neemt af, mede omdat zij het afleggen tegen het gemak van de supermarkt.

EerlijkBeter heeft als missie om gezonde en ambachtelijke versproducten weer bereikbaar te maken. Want wat is er heerlijker dan ambachtelijke versproducten op tafel? Dat kan vanaf nu eenvoudig! Online uw versproducten bestellen en op het door u gewenste tijdstip ophalen of laten bezorgen. Gemak, verskwaliteit en ambacht gecombineerd in één concept. Dat biedt EerlijkBeter.nl.

Wij zijn begonnen onze droom te realiseren in Amersfoort. Daar is het eerste FreshPoint geopend op 18 februari. In maart volgt de tweede locatie in Apeldoorn. Daarna is het de bedoeling het concept ook in andere plaatsen in Nederland beschikbaar te maken voor consument en versspecialisten, zodat in zoveel mogelijk woningen én bedrijven er weer écht ambachtelijk vers gegeten en gedronken kan worden.

Bekijk hieronder de video: