BioBeurzen

In 2014 en 2015 bezocht Ik Boer Goed de Biovak (biologische vakbeurs) in de IJsselhallen in Zwolle. Op zoek naar nieuwe trends en bijzondere ontwikkelingen op het gebied van biologische producten. Ook dit jaar gaan wij naar de Biobeurs op 20 en 21 januari 2016 in de IJsselhallen. De filmpjes die wij daar maken kun je in deze rubriek de komende weken vinden.

BioVak: Buitengewone Varkens

BioBeurzen op Friday, 31 January 2014.

Willem Rienks van Buitengewone Varkens presenteerde tijdens de BioVak zijn project als een mooi voorbeeld van crowdfunding. Inclusief alle voor- en nadelen.

BioVak: Bordje Bio+

Recepten, BioBeurzen op Wednesday, 29 January 2014.

Demonstratie-kok Hay Joosten vertoonde tijdens de BioVak 2014 in de stand van Bio+ zijn culinaire kunsten en schotelde het publiek een smaakvol bordje Bio+ voor.

BioVak: Kopersporen

BioBeurzen op Tuesday, 28 January 2014.

Het ambachtelijk gemaakte gereedschap van Kopersporen was ook dit jaar weer aanwezig op de BioVak: niet alleen mooi om te zien maar ook erg handig in gebruik en goed voor de grond!

BioVak: Olden Makelaars over opvolging

BioBeurzen op Wednesday, 29 January 2014.

Agrarisch makelaar André Olden verzorgde tijdens de BioVak een workshop over bedrijfsopvolging, waarbij hij alle haken en ogen van vermogensoverdracht in klare taal duidelijk maakte.

BioVak: St.Hendrick van topslager Henk van Oers

BioBeurzen op Wednesday, 29 January 2014.

Het team van topslager Henk van Oers introduceerde tijdens de BioVak een aantal nieuwe verpakkingen voor zijn St.Hendrick-producten. Hierdoor krijgt het vlees meer smaak en is het langer houdbaar.

BioVak: BD Imkers

BioBeurzen op Wednesday, 29 January 2014.

Odin en BD Imkers vragen aandacht voor het planten van biologische bloembollen om zo de bijen in het voorjaar de juiste voedingsbasis te geven voor de rest van het jaar.

BioVak: Natuurboer uit de buurt

BioBeurzen op Wednesday, 29 January 2014.

De stichting Natuurboer in de buurt zoekt biologische veehouders die tevens een stuk natuur beheren met oud- Hollandse runderrassen.

<<  1 2 [3