Nieuws enzo..

Heb jij een nieuwtje te melden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw leven op De Vreugdehoeve

Nieuws op woensdag, 10 april 2013.

Zwolle (Overijssel)

Op de biologische schapenboerderij De Vreugdehoeve zijn afgelopen maand veel lammeren geboren. Meestal gebeurt dit zonder hulp, maar soms moet schapenboer Herman van Assen een klein handje helpen...

Streekmarkt: Smaak van Zwolle

Nieuws op zondag, 07 april 2013.

Op 7 april werd de eerste Smaak van Zwolle in 2013 georganiseerd. Het zonnige lenteweer zorgde voor een drukbezochte sfeervolle markt in De Nooterhof.

2013 is tot nu toe geen goed bijenjaar

Nieuws op dinsdag, 02 juli 2013.

2013 is tot nu toe geen goed jaar voor de bijen. En dit zo belangrijke insect heeft het in de afgelopen jaren sowieso al moeilijk gehad. Ik Boer Goed laat een ervaren imker aan het woord: de minister-president kan de boom in!

Nieuwe eier-automaat voor Hof te Dorth

Nieuws op woensdag, 19 juni 2013.

Bathmen (Overijssel)

Bij pluimveebedrijf Hof te Dorth kunnen consumenten dag en nacht kakelverse biologische eieren kopen dankzij de eier-automaat.

Boer Berrie moet zijn koeien evacueren

Nieuws op dinsdag, 04 juni 2013.

Deventer

Het water in de IJssel stijgt door de grote regenval in Duitsland. Ter hoogte van Deventer moet Berrie Klein Swormink zijn kudde evacueren en weer op stal zetten. En dat is begin juni een vrij unieke gebeurtenis.

<<  1 [2